Fine art prints op canvas en dibond.

Zou je graag een foto willen aankopen op canvas of dibond voor in je huiskamer, wachtkamer of restaurant?

Op een eenvoudige manier kan je de geselecteerde foto naar mij mailen. Onder elke foto staat het teken van een "brief", als je hierop klikt verschijnt een menu waar te lezen is "stuur een link van deze afbeelding per email". In het vakje "email" vul je mijn e-mailadres in ludo.goossens1@skynet.be . Op die manier ontvang ik de link van de foto en weet ik precies van welke foto je een vergroting wenst. In het vak onder het e-mailadres, vermeld je volgende gegevens, de soort afwerking, de afmetingen en jouw e-mailadres. Indien je een foto wenst af te printen op een nog groter formaat dan hieronder aangegeven, kan je me steeds een e-mail sturen met jou vraag, mijn e-mailadres is ludo.goossens1@skynet.be

 

Prijzen canvas
40 cm x 60 cm     175 €
50 cm x 75 cm     200 € 
60 cm x 90 cm     225 €
80 cm x 120 cm   300 € 
 
De foto's op dibond of een alu-print, worden gekleefd op een uiterst stabiele plaat. De plaat is opgebouwd uit verschillende lagen, boven en onder is deze van aluminium en daartussen zit een volkern, zwarte kunststoflaag. De alu-prints worden geleverd met een uniek zwevend ophangsysteem, de afstand tussen de foto en de wand is 1 cm. De foto's worden op die manier op een zeer elegante en moderne manier gepresenteerd. Veelal worden foto's op dibond gebruikt in musea en voor exposities.
 
Prijzen dibond
20 cm x 30 cm     60 €
30 cm x 40 cm     90 €
40 cm x 60 cm     155 €
60 cm x 90 cm     200 €
 
De levertijd is 7 werkdagen.
De foto (s) kan je afhalen te Eeklo bij "Tinkt", Koning Albertstraat 36.  Hier worden de foto's op een professionele manier afgewerkt. Indien je niet in de mogelijkheid bent om de foto (s) af te halen wil ik die graag ook aan huis leveren.
Contactgegevens van 'Tinkt" tel: 09 344 52 64  Email : info@tinkt.be